Trädgårdsprodukter - 2012 sladdlösa trädgårdsverktyg - BLACK+DECKER™ 2012 sladdlösa trädgårdsverktyg

2012 sladdlösa trädgårdsverktyg


Uppladdningsbara


Funderar du på att byta ut dina bensindrivna trädgårdsverktyg mot sladdlösa och miljövänliga? Stor prestanda och bästa resultat, utan buller, lukt, underhåll och bränsletillförsel...

Uppladdningsbara trädgårdsverktyg skiljer sig på en mängd olika sätt från de som drivs med bensin eller har sladd, bland annat med sin vikt, storlek, miljöpåverkan, driftskostnader och förvaring. Sladdlös frihet!

Lithium Ion-batterier håller sin laddning länge. Sladdlösa trädgårdsredskap är bekväma och säkra att använda.

Upptäck fördelarna med sladdlösa trädgårdsredskap ...
  • Ta sladdlös kontroll!
  • En hel rad av trädgårdsredskap - ett utbytbart batteri

NYHET: Byt till sladdlöst för okomplicerat underhåll av din trädgård med bästa resultatTa sladdlös kontroll!Populära och kraftfulla sladdlösa trädgårdsredskap - som grästrimmare, häcksax, lövblås eller motorsåg - hjälper dig att utföra ditt trädgårdsarbete snabbt, enkelt och utan stress.

Utformad för att få jobbet gjort snabbare och med mindre vibrationer. Med sladdlöst är det du som har kontrollen oavsett om du behöver längre tid eller maximal styrka för tuffare uppgifter.

En grundläggande fördel med sladdlöst är den mångsidighet det ger. Trädgårdsverktygen har ofta dubbelt syfte, varje verktyg kan användas tlll flera olika uppgifter i trädgården.

Sladdlösa häcksaxar, grästrimmare och lövblåsar har smarta innovationer som eco avstängning, enkel start och kort uppladdningstid. Sladdlösa trädgårdsredskap kan också levereras med dubbla batterier (för enkelt byte och utan driftstopp.)

NNYHET: Sladdlösa trädgårdsprodukter - låg vikt, välbalanserade och tystgåendeEn hel rad av trädgårdsredskap - ett utbytbart batteriTrimning, klippning och beskärning kräver olika typer av verktyg. Batteridrivna häcksaxar är en stor hjälp när man ger form till naturliga gränser och håller dem under kontroll.

Sladdlös grästrimmare håller gräsytor snygga och prydliga och tar itu med allt från tät överväxt till kanter. Med en sladdlös lövblås du kan blåsa, suga upp och strimla löven i din trädgård.

Hela utbudet av handhållna trädgårdsredskap och ett batteri - det skulle göra livet lättare, om alla dina verktyg laddades på samma sätt ...

Batteriet kan laddas direkt på verktyget eller från en station. På vissa är det möjligt att avläsa hur mycket laddning som finns kvar, så att du aldrig behöver göra uppehåll mitt i en uppgift. Dubbla batterier med enkelt byte ger en kontinuerlig laddning vid tidskrävande jobb.

Sladdlösa trädgårdsredskap ger dig total frihet när du arbetar i din trädgård

NYHET: Sladdlösa trädgårdsprodukter - Mer: kraft, gångtid, frihet, Mindre: utsläpp, vibrationer och buller