Trädgårdsprodukter - 2012 Häcksaxar - BLACK+DECKER™ 2012 Häcksaxar

2012 Häcksaxar


Hur är en perfekt häcksax?


Tar det evigheter att med en sax hacka sig genom envis häckväxt och tjocka grenar? Förutom att det ser ovårdat ut kan igenvuxna häckar ta död på växtligheten under häcken.

Varför inte överväga att använda en häcksax i stället?

Du äger kanske redan en häcksax? Uppgradera till en ny modell och få jobbet gjort snabbare och mer effektivt. Tack vare avancerad teknik ger nyare häcksaxar större komfort, kontroll och kraft. Använd denna guide för att se till att du får ut det mesta av din häcksax.

Vad vill du få ut av din häcksax?

  • Knivar och vikt
  • Kraft
  • Egenskaper
  • Säkerhet

[NYHET: BLACK+DECKER™ Häcksaxar, utformade för bästa resultat]Knivar och viktHäck är ett bra alternativ till ett staket som en trädgårdgräns, men trädgårdens häckar behöver regelbundet underhåll för att se vålvårdade ut.

Tjocka, övervuxna eller naturligt stora grenar är nästan omöjliga att klara med en sax, det tar timmar att avsluta jobbet.

Häcksaxen är det perfekta trädgårdverktyget och erbjuder en snabb och lättanvänd lösning. Det är viktigt att välja rätt typ och storlek på bladet för att passa till din trädgårds häckar.

Ju skarpare svärd, desto renare skär, ju längre svärd, desto snabbare kommer det att skära. Välj rätt svärdlängd baserat på tjockleken på din häck för bästa resultat.

Svärdbredd mäter avståndet mellan tänderna för att bestämma tjockleken på snitt. Ju bredare tänderna, desto mer kapabel är häcksaxen på att hantera större grenstorlekar.

Viktigast av allt, se till att vikten på häcksaxen känns bekväm, du kan bära häcksaxen under långa perioder och på obekväma vinklar. Välj ett större handtag sför mer balans och kontroll, samt för att ta bort vikten från axlarna under drift.

[NYHET: BLACK+DECKER™ ​​Häcksax med vinklade metallicsvärd: skarp, robust och tålig]Öka kraftenAtt välja rätt styrka på sin häcksax är viktigt. Oavsett om häcksaxen är elektrisk, sladdlös eller bensindriven, finns det några viktiga faktorer att beakta.

Elektriska häcksaxar är lätta, kraftfulla, enkla att använda och förvara. Se till att det finns sladdlängd så att det räcker.

Batteridrivna häcksaxar erbjuder sladdlös frihet. Lätta och kraftfulla, de kan användas överallt - även för de tuffaste grenarna.

Även med hög effekt, tenderar bensindrivna häcksaxar att vara svårare att använda än elektriska modeller. De är tyngre och mer högljudda. Att starta motorn med en draglina är inte alls lika lätt som med en knapp.

Oavsett vilken typ av häcksax du bestämmer dig, se till att du också testar balansen.

[NYHET: BLACK+DECKER™ kraftfulla elektriska och sladdlösa häcksaxar, för suverän klipprestanda]EgenskaperVissa elektriska häcksaxar är fördedda med en rad funktioner för att förbättra komfort, kontroll och säkerhet såsom ny skärteknik, ergonomiskt utformade handtag och perfekt balanserad viktfördelning.

E-Drive®-tekniken ger sladdlös häcksax hög effekt och effektivitet, samtidigt som man förhindrar motorstopp vilket gör det möjligt att enkelt skära igenom tuffa grenar.

Vissa elektriska häcksaxar är konstruerade för jämn viktfördelning mellan svärd och skaft för bättre balans och säkerthet.

Minimering av belastning på armar, axlar och rygg gör hanteringen enklare och ökad flexibilitet vid beskärning på sidorna av häcken.

[NYHET: BLACK+DECKER™ ​​Elektriska och sladdlösa häcksaxar - konstruerade för prestanda, användarvänlighet och säkerhet]SäkerhetNär du använder en häcksax i trädgården, du måste ha rätt säkerhetsutrustning. Skyddsglasögon är att rekommendera.

Vissa elektriska häcksaxar har en rad säkerhetsfunktioner. En tvåpunktskontakt förhindrar oavsiktlig start.

Smart kabelhantering håller kablarna borta från häcken.

Alla vägguttag för att koppla in bärbara elektrisk utrustning utomhus ska ha jordfelsbrytare.

[NYHET: BLACK+DECKER™ ​​Häcksax , konstruerad för perfekt vikt och balans]