Trädgårdsprodukter - Gräsklippare 2012 - BLACK+DECKER™ Gräsklippare 2012

Gräsklippare 2012


Att välja rätt gräsklippare


Har din gräsklippare sett bättre somrar? Kanske har du flyttat till ett nytt hus, med en mycket större trädgård eller så vill du byta från bensin till el av miljöskäl.

Förutom gräsmattans storlek och form, är det viktigt att tänka på vilken typ av gräsklippare som passar bäst för dig och din trädgård. Tekniken gör det möjligt att klippa under längre tid utan att behöva tömma oftare, klippa upp till kant och ta itu med högt, fuktigt gräs utan att gräsklipparen stoppar...

Vad för slags gräsklippare vill du ha?
  • Att välja gräsklippare
  • Anpassa till gräsmattans storlek
  • Kapacitet
  • Få en snygg gräsmatta
NYHET: BLACK+DECKER™ ​​EMAX gräsklippare för bästa slutresultat.Förklaring

En frisk gräsmatta gör en vacker trädgård. Det bästa sättet att åstadkomma snygga gräs är att klippa gräsmattan regelbundet samt trimma, gödsla, vattna och lufta.

Detta innebär att välja rätt klippare typ gräsklippare för din trädgård. det finns huvudsaklingen tre slags gräsklippare: cylinder, roterande och svävare.

På en cylinderklippare roterar knivarna vertikalt fö ett saxliknande klipp. Roterande gräsklippare har en snabbrörlig kniv, som en lie, för att enkelt kunna hantera de flesta typer av gräsmatteterräng - även sluttningar. Svävare flyter ovanför gräset i en ficka av luft, istället för att gå på hjul.

NYHET: BLACK+DECKER™ ® ​​EMAX elektriska gräsklippare, utformade och konstruerade för bästa slutresultat.Anpassa till gräsmattans storlek

Storleken på gräsmattan är en viktig faktor när man väljer sin gräsklippare.

Låg vikt och bekväm att använda, elektriska gräsklippare är idealiska för små, medelstora och en delstora gräsmattor.

Bekymmersfri klippning av långt och fuktigt gräs. Elektriska gräsklippare är tysta och utan utsläpp. Bra både för miljön och för dina grannar.

Att välja gräsklippare omfattar att välja rätt klippbredd. Detta baseras på hur många kvadratmeter gräsmatta du har att klippa.

  • 32 cm för upp till 300 kvadratmeter
  • 34 cm för upp till 450 kvadratmeter
  • 38 cm för upp till 600 kvadratmeter
  • 42 cm för större än 800 kvadratmeter
Ju bredare gräsklippare desto mindre tid tar det att klippa me en stor gräsklippare är svårare att manövrera runt hörn och kanter. Andra saker att tänka på än trädgård storlek är terräng, klimat, vilken typ av gräs växer där och hur snabbt...
NYHET: BLACK+DECKER™ ​​EMAX rotorklippare - täcker 300 - 800 kvadratmeter, för alla stora gräsmattorKapacitet


Elektrisk eller bensindriven gräsklippare - Hur väljer du?

Bensingräsklippare kanske passar större gräsmattor, men kräver mer underhåll (service, smörjning, filterbyte.) De är oftast dyrare att köpa, är tyngre att hantera och bullrigare.

Lätt, tyst och enkel att sköta, elektriska gräsklippare är idealisk för regelbunden användning i din trädgård. Miljövänligt, kräver inte mycket underhåll och kan också enkelt justeras till önskad klipphöjd.

Du behöver enkel tillgång till en strömkälla utomhus. Tips: Välj en modell av elektrisk gräsklippare som har en smart sladdförvaring som håller sladden ur vägen när du klipper.

NYHET: BLACK+DECKER™ ​​EMAX rotorgräsklippare, utformade och konstruerade för bästa slutresultat.Få en snygg gräsmatta

Gräsklippare är konstruerade för att hantera alla typer av gräs och klipphöjder, men när det kommer till kanterna, det är inte alltid lika enkelt.

Vissa elektriska gräsklippare klarar av att klippa kanter med total stabilitet och du behöver inte klippa i vinkel.

Vissa elektriska gräsklippare gör det också möjligt att klippa under längre tid men utan att behöva tömma oftare . Komprimeringteknik får jobbet gjort mycket snabba och med minimal ansträngning.

Att bekvämt kunna navigera i svår gräsmatteterräng är en annan viktig aspekt när man väljer sin gräsklippare.

Vissa elektriska gräsklippare har en låg profil för att komma in under mindre utrymmen. Höjden justeras genom att man trycker på en knapp eller ett handtag. De kan även vikas för ultrakompakt förvaring.

NYHET: BLACK+DECKER™ EMAX roterande gräsklippare– för en snabb klippning ända upp mot kanterna.