Passionerade, skickliga och fulla av ambition, extrema idrottare testas till max när de töjer gränserna tävlar runt om i världen. Drivna av att lyckas och uppbackade av BLACK+DECKERs verktyg inspirerar dessa idrottare oss alla att se att allt är möjligt.

BMX

BMX cyklar testas ständigt till max genom tuff terräng och stora hopp. Orädda cyklister förlitar sig på dessa för att uppnå sina livslånga mål. Allt är möjligt när du har bra utrustning och med BLACK+DECKERs verktyg till hands för att hålla utrustningen i toppform kan drömmar verkligen gå i uppfyllelse.

Mountain Bike

Starkast vinner gäller verkligen med Freeride Mountain Biking. Men tack vare BLACK+DECKERs verktyg behöver ambitiösa FMB-idrottare aldrig oroa sig för säkerheten eller tillförlitligheten i deras utrustning. Allt är möjligt när de tävlar i denna adrenalinstinna sport och är fokuserade på att vinna och nå sina drömmar.

Skateboard

Fast besluten att uppfylla sina ambitioner är skateboardåkare inte främmande för hårt arbete. För att prestera på topp förlitar sig utmanarna på deras utrustning att vara i perfekt skick. BLACK+DECKERs verktyg hjälper dem att förbered och underhålla sin utrustning så att allt möjligt för dessa inspirerande idrottare och deras dedikerade team.