På Stanley Black & Decker arbetar vi mot att bli EcoSmart™. Detta innebär att vi är fast beslutna att förbättra hållbarheten i vår verksamhet, våra produkter, våra samhällen, våra leverantörer och våra kunder. Dessutom innebär det att vi är vaksamma om vår hållbarhet och att vi lägger en prioritet på att upprätthålla en öppen dialog med alla våra intressenter.

Våra anställda

EcoSmart ™ hjälper oss att ingjuta miljö- och säkerhetsansvar i vår kultur och skapa ett paradigmskifte i hur vi attraherar, utvecklar och behåller talanger.


Läs mer

Vår planet

EcoSmart ™ handlar om att utveckla vår miljöstrategi för att säkerställa att vi ligger steget före klimatrelaterade influenser och minskar miljöpåverkan av vår verksamhet.


Läs mer

Våra produkter

EcoSmart ™ handlar om att integrera hållbarhet i vår produktdesignprocess - för att bidra till att minska miljöpåverkan från vår produktion och produkter utan att kompromissa med kvalitet och värde


Läs mer

Erkännande för hållbarhet

Vårt EcoSmart ™ initiativ utvecklar globala förvaltarskapsprinciper över hela vår värdekedja. Sedan 2010 har vi varit noterade på Dow Jones Sustainability North American Index i  IEQ Machinery and Electrical Equipment -kategorierna. Dow Jones Sustainability North American Index följer utvecklingen av 20% av de 600 största kanadensiska och amerikanska företagen i det globala breda indexet S & P Market som är ledande när det gäller hållbarhet.

Carbon Disclosure Project

Vi uppnådde också högsta möjliga poäng på både Climate Disclosure Leadership Index och The Climate Performance Leadership Index of the Carbon Disclosure Project Carbon.  Disclosure Project (CDP) arbetar med aktieägare och företag att avslöja utsläppen av växthusgaser från stora företag.