Visa din passion

Skapa ordning med en BLACK+DECKER® lithium-ion skruvdragare

En skruvdragare är ett ovärdeligt verktyg i hemma, oavsett vilket projekt du behöver börja eller slutföra. Vårt senaste utbud är ergonomiskt utformat för komfort, smarta funktioner för enkel åtkomst och en rad olika kapaciteter.

Bekvämlighet

Med funktioner som ett handtag med 2 positioner så du kan växla mellan linje- eller pistolgrepp har skruvdragaren aldrig varit enklare ett använda eller hålla.

Kraft till hands

BLACK+DECKER® 3.6V snabbladdade skruvdragaren är det perfekta verktyget för alla mindre uppgifter hemma. Tackvare snabbladdningstekniken är denna skruvdragare igång på bara 15 minuter och har tillräckligt med kraft för att driva upp till 100 skruvar, eller 500 skruvar efter 30 minuter*, vilket gör att du kan montera möbler, bygga en bokhylla eller klara av andra små uppgifter hemma. Rapid Driver levereras i en hård premiumväska som passar perfekt i köksinredningen, så att den alltid kan finnas nära till hands när du behöver den till nästa uppgift.

*Beroende på USB-laddarens kapacitet

Gör mer

Trånga utrymmen? Inga problem. En vinkeltillsats har åtta positioner och hjälper dig komma åt även i trånga utrymmen. För mörkt? Slå bara på LED-belysningen.