Avsätt tid för det goda i livet

Ta helgen tillbaka

Vårt sortiment av 36V trädgårdsverktyg med de utbytbara lithium-ion batterier ger dig den kraften du behöver för att få jobbet gjort snabbt. Vare sig du vill rengöra gångar, klippa häckar eller till och med genomföra kreativa trädgårdsprojekt.

Perfekt när allt du egentligen vill göra är att koppla av och ha kul med familjen.

En vacker gräsmatta på nolltid

Med vår 36V batteridrivna gräsklippare tar du dig igenom veckans klippningar med glans. Lithium-ion batteriet har en kapacitet på 2.0Ah och kan ställas in i sex olika höjder från 30 mm till 80 mm, så att du enkelt kan ta dig an de mest bångstyriga gräsmattorna. Eftersom enheten är batteridriven behöver du varken uttag eller förlängningssladdar för att enkelt klippa ditt gräs. Den robusta basen på 38 mm och den stora uppsamlingsbehållaren på 35 liter gör gräsklipparen perfekt för gräsmattor på upp till 300 m². Och när du är klar gör de inbyggda fällbara handtagen det enkelt att bära tillbaka och förvara gräsklipparen i skjulet.

Tjocka häckar, klippta och trimmade

Gör det enkelt att klippa tjocka grenar och vildvuxna häckar. Vår batteridrivna 36V häcksax har POWERCOMMAND™ för precisionsklippning med en knapptryckning utan att bladet fastnar. Dual Action-kniven på 55 cm med 22 cm mellanrum mellan bladen drivs av ett 36V lithium-ion batteri som snabbt skär igenom täta lövverk. Det finns inga kablar som är i vägen vilket ökar säkerheten, och ett andra handtag ger dig all den komfort och kontroll du behöver under arbetet.

Övervuxna ytor hanteras enkelt

Håll trädgården prydlig och snygg med den batteridrivna 36V Strimmer® grästrimmern. Ett lithium-ion batteri som alltid är redo att användas kombineras med ett E-Drive-skärsystem med högt vridmoment för hög hastighet. Med Power Select-reglaget kan du öka effekten på övervuxna ytor eller minska den för lättare jobb och få längre drifttid. Den 30 cm långa strängen skär enkelt genom långt gräs och med Trim and Edge® är det enkelt att växla till precisionstrimningsläge för perfekta kanter. Det finns även en teleskopstång för svåråtkomliga områden.

Två verktyg i ett, total mångsidighet

Med vår 36V 2-i-1 lövblås kan du välja mellan att blåsa löv och skräp från en del av trädgården eller suga upp dem till en uppsamlingsbehållare. Detta ger ultimat mångsidighet, och allt drivs av ett lithium-ion batteri som alltid är redo att användas. Använd Power Select för att öka effekten vid krävande arbeten eller minska den för längre drifttider.

Ett batteri. Flera verktyg. Tidsbesparingar.

36V lithium-ion batteriet ger dig den kraft och drifttid du behöver för att visa trädgården lite kärlek utan att behöva krångla med uttag och förlängningskablar. Detta snabbladdande batteri kan bytas ut mellan ett brett sortiment av trädgårdsredskap i 36V lithium-ion sortimentet till POWERSERIES EXTREME skaftdammsugare. Du kan snabbt och enkelt flytta mellan olika jobb, och snabbt ta dig igenom din att-göra-lista med optimerad mångsidighet.