Reviva tools Cordless Drill Driver, Detail Sander, Jigsaw & Storage Box Black and Decker indoor

reviva™

Bit för bit – flaska för flaska vi omvandlar avfall till hopp om en grönare framtid

BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle with storage box is placed in the room.

Verktyg som förändrar

Beräknas avleda + 10 MILJONER¹ PET-flaskor² från våra hav och deponier. BLACK+DECKER® reviva™-produkters verktygshölje är tillverkat av Tritan™ Renew 50% certifierat återvunnet material³.

reviva™-livscykel

 1. Engångsflaskor av plast²
 2. Gjuts till reviva™-verktygshöljen
 3. reviva™-produkter används för projekt i hemmet
 4. Återvinns för andra ändamål
Reviva tools Cordless Drill Driver, Detail Sander, Jigsaw & Storage Box Black and Decker outdoor with couple chatting

Vårt engagemang för en hållbar framtid

På Stanley Black & Decker arbetar vi för att bli ECOSMART™. Detta innebär att vi förbundit oss att förbättra hållbarheten i vår verksamhet, våra produkter, våra lokalsamhällen, hos våra leverantörer och för våra kunder. Dessutom innebär det att vi är noggranna med våra hållbarhetsinitiativ och att vi prioriterar en öppen dialog med alla våra intressenter.

BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle with storage organizer is placed on the floor.
A man is holding a drill from the BLACK+DECKER reviva™ Toolbox Bundle.

Vanliga frågor

  I takt med att konsumenternas livsstil blir mer miljövänlig vet vi att våra kunder söker mer hållbara lösningar för sina hem. BLACK+DECKER har förbundit sig att bygga en mer hållbar framtid och lanseringen av reviva-sortimentet är ett stort steg på denna resa.

  Ja, reviva™-verktygshöljen är tillverkade av Tritan™ Renew, som är lika tåligt och motståndskraftigt som standardplast.

  Tritan™ Renew är ett 50 % certifierat återvunnet material tillverkat av Eastman som består av återanvända engångsflaskor av plast som samlas in eller hämtas från deponier eller havet.

  Vi skapar och implementerar program för återvinning av batterier och uttjänta verktyg och kommer snart att publicera mer information om vad som för närvarande finns tillgängligt här på denna webbplats

  reviva™-serien har konstruerats för att ge utmärkt prestanda, tillförlitlighet och drifttid – lika bra eller bättre än befintliga modeller.

  Det återvunna materialet certifieras genom en massbalansallokeringsprocess från tredje part (via ISCC).

  Ja, materialet de är tillverkade av (Tritan™ Renew) är helt återvinningsbart. För att returnera produkter för återvinning gå till

  reviva™-batteriets interna design gör det enkelt att ta ut när verktyget är redo för återvinning.

  Vi skapar och implementerar program för återvinning av batterier och uttjänta verktyg och kommer snart att publicera mer information om vad som för närvarande finns tillgängligt här på denna webbplats.

  reviva™-förpackningen är tillverkad av 100% återvunnen kartong och är i sin tur 100% återvinningsbar.

  reviva™-sortimentet är vårt senaste steg för att skapa mer hållbara produkter, i linje med vårt företags ESG-strategi (Environment, Social & Governance).

  Vi är en del av Stanley Black & Decker och vår ESG-strategi inkluderar ett fokus på ”Innovation med ett syfte” där vi strävar efter att skapa produkter för cirkularitet med avseende på materialval, användning och hantering vid slutet av livscykeln, med ett kortsiktigt mål om 100 % återanvändbara, återvinningsbara eller komposterbara förpackningar senast 2025.

  2018 gick Stanley Black & Decker samman med ledande företag och myndigheter för att underteckna New Plastics Economy Global Commitment, ett initiativ från Ellen MacArthur Foundation och FN:s miljöprogram. Eastman – tillverkare av Tritan™ Renew – har också skrivit under New Plastics Economy Global Commitment.

  Med Stanley Black & Deckers motto – For Those Who Make the World – lanserade vi en ESG-strategi som kopplade samman företagets mål med FN:s mål för hållbar utveckling. Företaget har alltid haft ett djupt engagemang för socialt företagsansvar, och ESG-strategin som skapades 2017 återspeglade företagets bredare ambition att bidra till en mer hållbar värld.

  Strategin fokuserar företagets arbete på tre hörnstenar: att ge dem som skapar kraft, innovation med ett syfte och att skapa en mer hållbar värld. Senast 2030 planerar Stanley Black & Decker att göra det möjligt för 10 miljoner skapare och tillverkare att frodas i en föränderlig värld, att förnya våra produkter så de förbättrar livet för 500 miljoner människor och att vara koldioxidpositiva i den globala verksamheten, vilket innebär att koldioxidavskiljningen är större än koldioxidutsläppen. Mer information om vår ESG-strategi finns i vår senaste rapport om miljö, samhälle och bolagsstyrning här.

  [1]Återvunnet material certifieras genom en massbalansallokeringsprocess från tredje part 
  [2]Förutsätter att en genomsnittlig PET-flaska på 0,5 liter väger 10,3 g 
  [3]Baserat på en 3-årig global prognos för reviva™-produkter i produktion