Kraften du behöver med ett enda knapptryck

Håll din trädgård välstädad och prydlig. Vårt nya utbud av batterdrivna trädgårdsverktyg med POWERCOMMAND-knapp hjälper dig att utföra arbetet snabbare. Eftersom de är en del av 18V eller 36V familjerna så slipper du problemet med kablar också.

Kraft vid tuffa uppgifter

Tjocka grenar och buskar kan göra att knivbladet fastnar eller skadas. Våra häcksaxar med POWERCOMMAND-knapp löser detta problem genom att aktivera ett långsammare mer kraftfull läge som skär utan att skada verktyget eller häcken. Välj rätt svärdlängd och batterikapacitet för uppgiften.

Enkel trådmatning

Med ett enda knapptryck på en POWERCOMMAND grästrimmer matas automatisk trimmertråden fram så du kan fortsätta klippa utan att stanna. Byt till kantguiden med styrhjul för att klippa raka gräskanter. Med Power Select kan du öka kraften för tuffa igenväxta områden eller minska kraften för lättare uppgifter och för att förlänga batteritiden.

Öka hastigheten

Högar av löv och skräp mellan stenar är svårt att ta bort. En knapptryckning på en POWERCOMMAND lövblås ökar kraften med 20% och ger en lufthastighet på upp till 209 km/h så att du kan utföra arbetet enkelt och snabbt.