Nu är gräsklippningen det lättaste jobbet på listan

Susa fram genom klippningen

De flesta av oss gillar inte att klippa gräset, men vi älskar en prydlig och nyklippt gräsmatta där vi kan slappna av, leka och underhålla. Vårt sortiment av gräsklippare har utformats för att göra klippningen så snabb och enkel som möjligt. Med alla funktioner du behöver för utmärkt manövrerbarhet och bekvämlighet ger de dig möjlighet att ta itu med din gräsmatta snabbare, så att du kan gå tillbaka till det du älskar.

Batteridriven, bekymmersfri

Lös gräsklippningen med total frihet varje vecka. Den här batteridrivna gräsklipparen ingår i vårt populära 36V lithium-ion batterisystem och gör att du kan klippa gräsmattan utan att behöva oroa dig för kablar och uttag. Det snabbladdade batteriet kan bytas mellan många olika trädgårdsredskap, så att du snabbt kan växla mellan olika jobb och ta dig igenom din att-göra-lista. Det finns också en stor 35-litersuppsamlare så gräshanteringen blir enklare.

Rotary control handles feature of feature of Electric mower 17 inch lawn pivot control handle.

Hörn och svängar, enkelt med EasySteer™

Gräsklippning runt hörn, svängar och hinder har aldrig varit enklare. Den här gräsklipparen har ett ergonomiskt EasySteer™-handtag som kan svängas från vänster till höger och gör det enkelt att utföra trånga manövrar och komma närmare kanten för en prydligare gräsmatta. Högpresterande knivar förbättrar klippeffektiviteten och uppsamlingskapaciteten med upp till 80 %*, samtidigt som den stora 50-literslådan inte behöver tömmas lika ofta. Det betyder att du sparar tid och får ett fantastiskt jobb gjort snabbare.

*Jämfört med vårt tidigare gräsklipparsortiment. 34 cm-enheter ger 70 % bättre uppsamling.

Kompakt och lätt, smidig att flytta

Den här kompakta elektriska rotorklipparen är perfekt för mindre trädgårdar. Den är bara 36 cm bred, vilket gör den lätt att flytta runt och förvara i skjul. Ändå har den tre olika höjdinställningar för olika gräsförhållanden, en effekt på 1 000 W och en generös uppsamlingslåda på 35 liter så att du kan lägga mer tid på att klippa och mindre tid på att tömma gräset. Också de minsta gräsmattorna går snabbt och enkelt att klippa, vilket sparar både tid och kraft.