Luta dig tillbaka, slappna av och klipp gräsmattan

Robotgräsklippare

Gå över till en robotgräsklippare från BLACK+DECKER® så kommer du aldrig tillbaka till traditionell gräsklippning igen. Med precision och prestanda genom en enkel knapptryckning kommer du kunna spendera dina helger i trädgården istället för att ta hand om den.

Oavsett väder tar BLACK+DECKER BCRMW121, BCRMW122 och BCRMW123 hand om din gräsmatta på sitt absolut bästa sätt.

Ditt Robot Home-garage

Det medföljande † Robot Home-garaget skyddar din gräsklippare från direkt solljus och regn och håller den ren och redo för perfekt klippning.

† Endast BCRMW123-modellen.

Robot Connect (GSM/GPS)

Med en GSM-modul kan BCRMW123 spåras, planeras om och övervakas med ett klick på en knapp, från vilken enhet som helst med internetåtkomst.

Stöldskyddsfunktionen "Hitta My Robot" säkerställer snabb och enkel placering av den saknade gräsklipparen i realtid och snabb återhämtning när ägaren upptäckt den.

^ Robot Connect funktioner (GSM/GPS) är endast tillgängliga på engelska

Service och support

För att underlätta installationen av din robotgräsklippare, se vår installationsvideo och till instruktionsmanualen. Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss för support.

Det är enkelt att klippa gräsmattan

BLACK+DECKER Robotgräsklippare kan styras inifrån Robot Mower App för ultimat enkel användning. Ställ in ett schema, visa historik och manuellt styra din gräsklippare via Bluetooth®.

Och med BCRMW123 är det enklare än någonsin att klippa din gräsmatta - fråga bara Alexa*.

*Robot Connect funktioner (GSM/GPS) är endast tillgängliga på engelska.

Descarga Robot Mower desde App Store

Descarga Robot Mower desde Google Play

En felfri gräsmatta, oavsett väder

BLACK+DECKER Robotgräsklippare är IPX4 väderskyddad – så att du kan njuta av din gräsmatta oasvett om det är regn eller solsken. BLACK+DECKER Robotgräsklippare har inte regnsensorer, eftersom dessa ibland kan ge falska avläsningar och få gräsklipparen att fungera oväntat.